Naissance Organic Cold Pressed Castor Oil (nr. 217) 1 liter – Puur, Gecertificeerd Biologisch, Ongeraffineerd…

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

100% PURE 🔹 Ongeraffineerd, koud geperst, Ricinusolie biologisch gecertificeerd door de Soil Association.
SKINCARE 🔹 Gebruik als een all over body moisturiser voor zijdezachte, gehydrateerde huid.
HAIRCARE 🔹 voedende en verzorgende olie voor mooi, glanzend en aangevuld haar.

Amazon.nl Price: 22.00 (as of 07/04/2023 04:25 PST- Details) & FREE Shipping.

Onze biologische castorolie zit vol met essentiële vetzuren, die nodig zijn om een gezonde huid te behouden. Het heeft een dikke, honing-achtige textuur, die dikker is dan Jojoba en Grapeseed Oil. Het wordt verondersteld om te helpen de huid te beschermen tegen milieu-elementen. De olie is een uitstekende verzachtende en kan worden gebruikt als een all over body olie te hydrateren en voeden van uw huid. Castor is een geweldig ingrediënt om te gebruiken in uw zelfgemaakte schoonheid formuleringen. Vanwege zijn viscositeit wordt Castor meestal gebruikt in natuurlijke cosmetica die een glans vereisen.

Castor Oil is een natuurlijke, eeuwenoude schoonheidsbehandeling voor haar. Deze rijke olie maakt het ideale ingrediënt in een verbeterende haarbehandeling, die glans kan versterken, verbeteren en conditie kan. Voed je haar van wortel naar punt.

strong>How to Use:

Eyelashes and Eyebrows: Keep your brows on fleek by massging a little Organic Castor on them before you go to bed. Gebruik een mascara borstel of een wattenstaaf om je wimpers ook te coaten.

Haircare: Voeg een paar druppels Castor toe aan je shampoo voor een glansboost. Waarom niet proberen het maken van uw eigen voedende haarmasker? Combineer 30 ml Castor, 10ml Argan (#228)/Jojoba (#233) en 8 druppels Pepermuntolie (#107) voor een verfrissende, hydraterende haarbehandeling. Masseer een paar druppels in je haar en hoofdhuid, laat minstens 30 minuten liggen en was dan. Top tip – massage shampoo in je haar voordat je nat, want dit werkt als een emulgator en helpen spoelen van de olie effectiever.

100% PURE 🔹 Ongeraffineerd, koud geperst, Ricinusolie biologisch gecertificeerd door de Soil Association.
SKINCARE 🔹 Gebruik als een all over body moisturiser voor zijdezachte, gehydrateerde huid.
HAIRCARE 🔹 voedende en verzorgende olie voor mooi, glanzend en aangevuld haar.
BEAUTY 🔹 Deze verbazingwekkend veelzijdige olie is een uitzonderlijke all round behandeling voor wimpers, wenkbrauwen, nagels, nagelriemen en huid, die helpen om te voeden, te revitaliseren en te doen herleven.
Niet getest op dieren 🌻 veganistisch vriendelijk. Hexaan vrij

Specification: Naissance Organic Cold Pressed Castor Oil (nr. 217) 1 liter – Puur, Gecertificeerd Biologisch, Ongeraffineerd…

Fabrikant
Modelnummer item
Productafmetingen
Brand

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naissance Organic Cold Pressed Castor Oil (nr. 217) 1 liter – Puur, Gecertificeerd Biologisch, Ongeraffineerd…”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare