11 vragen die u moet stellen voordat u een verbouwingsbedrijf inhuurt

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Naast het verbeteren van de functionaliteit en stijl van uw badkamer, is een verbouwing ook een grote investering in uw huis. Er zijn tientallen badkamervernieuwers, dus het is een slim idee om degenen die u vertrouwt om aanbevelingen te vragen en online beoordelingen te lezen voordat u uw keuzes beperkt. We raden aan om uw top twee of drie te interviewen om ervoor te zorgen dat uw project in de juiste handen is. Hier is een handige lijst met essentiële vragen die u moet stellen voordat u een badkamerrenovatiebedrijf inhuurt.

Vraag #1: Hoe lang ben je al in het bedrijfsleven?

Niets tegen nieuwkomers in de branche, maar hoe langer een badkamerrenovatiebedrijf bestaat, hoe groter de kans dat ze weten wat ze doen. Dit betekent deskundige medewerkers, vastgestelde procedures en een online aanwezigheid, zodat een snelle zoekopdracht veel informatie over de geschiedenis van het bedrijf zal opleveren. Re-Bath is opgericht in 1978. Lees hier meer over onze geschiedenis.

Vraag #2: Kunt u mij enkele voorbeelden laten zien van recent verbouwingswerk?

Naast het doen van wat internetonderzoek over het verleden van het bedrijf, moet u vragen om voor en na foto’s van recent voltooide verbouwingen te zien. Vraag hen om u door de projecten te leiden die ze delen en geef informatie over hoe lang het project duurde, de omvang van de verbouwing, wat het project uniek maakte en hoe zij over de resultaten denken. Bekijk onze Design Gallery voor inspiratie.

Vraag #3: Heeft u referenties?

Online beoordelingen zijn nuttig en u moet ze zeker lezen voor elk bedrijf dat u overweegt. Pas op voor bedrijven die alleen maar 5-sterrenrecensies hebben; de meeste bedrijven die al jaren bezig zijn, hebben een paar klachten van klanten gehad. Dat is oké, let gewoon op hoe het bedrijf met die slechte recensies omging en vraag ernaar tijdens je sollicitatiegesprek. U kunt ook vragen om met eerdere klanten te spreken. Betrouwbare bedrijven geven u graag enkele referenties zodat u direct met voormalige klanten kunt spreken. Als u ervoor kiest om contact op te nemen, vraag hen dan wat hun ervaring met het bedrijf was en wat de meest positieve en negatieve aspecten van het proces waren.

Vraag #4: Hoeveel gaat het kosten?

Wees voorzichtig met het inhuren van een verbouwingsbedrijf dat u geen schatting geeft, of aannemers die alleen een breed assortiment bieden. Veel huiseigenaren zijn verbrand door verbouwers die een “ruwe schatting” geven om halverwege het project terug te komen om extra geld nodig te hebben om het af te maken. Zoek naar een verbouwingsbedrijf dat u een exacte prijsopgave geeft, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft.

Vraag #5 Welke soorten garanties bieden jullie?

Garanties helpen om uw tevredenheid en langdurig onderhoud van uw badkamer te garanderen. Gerenommeerde verbouwingsbedrijven bieden garanties op zowel de producten die ze installeren als de diensten die ze aanbieden. Re-Bath biedt een jaar garantie op vakmanschap en installatie van uw badkamerrenovatieproject, evenals garanties op specifieke producten. Klik hier voor een volledige lijst.

Vraag #6: Heb je een licentie?

Vijfendertig van de 50 staten hebben een soort licentiesysteem voor aannemers, en elk heeft zijn eigen lijst van regels. In staten waar ze beschikbaar zijn, zullen gerenommeerde contractanten een kopie van hun licentie bij zich hebben, samen met een gedrukt overzicht van eventuele klachten, straffen of boetes van consumenten. Hoewel een licentie geen garantie is dat een aannemer perfect werk zal doen, is het een goed teken dat ze hun due diligence hebben gedaan.

Vraag #7: Bent u verzekerd?

Het beste advies dat we u kunnen geven is om alleen verbouwers in te huren die verzekerd zijn. Dat is van cruciaal belang, want als een installateur uw huis tijdens de verbouwing zou beschadigen zonder verzekerd te zijn, zou u de rekening moeten betalen. Zelfs als een bedrijf een brandschoon record lijkt te hebben, kunnen er fouten worden gemaakt. Vraag zeker een bewijs van een uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan.

Vraag #8: Bent u gebonden?

Als een bedrijf gebonden werknemers heeft, betekent dit dat ze een borgtocht hebben gekocht om de eigenaren van de huizen die ze onderhouden te beschermen. Zekerheidsobligaties bieden een vast bedrag aan aansprakelijkheidsbescherming, dus als de werknemers het werk om de een of andere reden niet voltooien, kan de obligatie u, de eigenaar van het onroerend goed, compenseren.

Vraag #9: Hoe werkt uw verbouwingsproces?

Aangezien het proces van een verbouwing een impact zal hebben op uw hele huis, wees niet bang om specifieke vragen te stellen over het verbouwingsproces van een bedrijf, zoals: Hoe laat begint en eindigt u elke dag? Ruim jij al het afval en puin op? Hoe beschermen jullie andere delen van mijn huis tegen schade? Vraag de antwoorden op deze vragen dan zeker schriftelijk aan. Lees hier wat u kunt verwachten als u met Re-Bath werkt.

Vraag #10: Maakt u gebruik van aannemers of interne medewerkers?

Verbouwingsbedrijven die aannemers gebruiken, hebben vaak wat problemen, vooral omdat ze het schema van elke aannemer moeten omzeilen. Dat leidt meestal tot veel onnodige downtime. Interne medewerkers daarentegen werken allemaal volgens hetzelfde schema, wat betekent dat ze een volledige verbouwing in slechts een week kunnen uitvoeren. Wetende dat iedereen die betrokken is bij uw verbouwing zich aan één enkele missie en structuur houdt, maakt een groot verschil.

Bonusronde: vertel me over een uitdaging die tijdens een project naar voren kwam en hoe je die hebt aangepakt.

Vrijwel elk verbouwbedrijf heeft wel eens te maken gehad met moeilijke projecten. Het is niet ongebruikelijk dat onverwachte problemen zoals waterschade, slecht sanitair of defecte bedrading tijdens de sloop worden ontdekt. De vraag is: hoe hebben ze het probleem aangepakt? Een gerenommeerd verbouwingsbedrijf zal transparant zijn over problemen die ze zijn tegengekomen en uitleggen hoe ze met klanten samenwerken om passende oplossingen te vinden, zodat u weet wat u kunt verwachten als er zich tijdens uw verbouwing een probleem zou voordoen.

Als u een badkamerrenovatie overweegt, beantwoorden we graag al uw vragen, zodat u kunt bepalen of Re-Bath geschikt voor u is. Plan een gratis ontwerpadvies in om uw project te bespreken en ontdek hoe we uw droombadkamer kunnen realiseren!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare