Moderne badkamers

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Wanneer u een snelle levensstijl leidt, is het essentieel om een ​​plek te hebben om te ontspannen en de stress van het leven te vergeten. Moderne badkamers zijn de perfecte oplossing, vooral als je de rustige omgeving en het prachtige interieur combineert met de functionele voordelen van de nieuwste apparaten.

Van enorme spa-achtige moderne badkamers tot kleine eigentijdse badkamers, CP Hart brengt luxe moderne badkamerideeën bij u thuis voor een leven lang geluk. Hier zijn enkele van de beste voorbeelden om je te helpen je geïnspireerd te voelen.

 

Staan in een storm

 

 

Douchen zou meer moeten zijn dan een noodzaak; het moet een ervaring zijn. Als zodanig zullen alle beste moderne badkamerontwerpen een verbluffend stijlvolle douchecabine bevatten die esthetische schoonheid combineert met geavanceerde functie.

De Dornbracht Sensory Sky toont de geweldige functies die nu te vinden zijn in moderne badkamers. De strakke zwarte achtergrond en glazen elementen van de home unit zorgen voor een opvallende stijl die perfect past in een groot aantal moderne badkamerontwerpen en kleurenschema’s.

Cruciaal is dat de veelzijdige vermogensinstellingen kunnen variëren van zachte ontspanning tot een jet die je geest kan vervoeren naar gedachten dat je gevangen zit in een zomerstorm.

 

Optimale hygiëne

 

Moderne badkamers TOTO Japans toilet

 

Terwijl ontspanning en rust een sleutelrol moeten spelen in moderne designbadkamers, mag geen enkele huiseigenaar het feit over het hoofd zien dat hygiëne op de eerste plaats komt. De Toto RW Sensowash biedt verfrissende geruststelling in een ruimte waar optimale hygiëne essentieel is.

Toto, de toonaangevende fabrikant van sanitair in Japan, heeft geproduceerd: een prachtig wandcloset dat de ultra-coole esthetiek draagt ​​waar vrijwel alle moderne badkamers van kunnen profiteren. De verwarmde stoel, geurverdrijver, droger en warmwatermondstuk zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken die een hotelvibe in uw huis brengen.

 

Spa-achtige luxe in huis

 

Effegibi moderne badkamer stoomdouche

 

Een spa-achtig gevoel geven aan moderne badkamers is geen nieuw concept; de aantrekkingskracht is echter groter dan ooit geworden in het post-covid-tijdperk. De efegibi Met de Touch & Steam-stoomcabine voor thuis kunt u een mini-spadag in het comfort van uw huis hebben.

De praktische kenmerken van een lichtgewicht maar professionele stoomgenerator kunnen in elk modern badkamerontwerp worden gemonteerd, terwijl de ventilatievoorzieningen de temperatuurlagen minimaliseren. Dit is comfort, gemak en gezond leven in één.

Het is ook niet iets dat je in alle moderne badkamers aantreft, wat ervoor zorgt dat je badkamer jaloers zal zijn op alle gasten die komen logeren.

 

Goede sfeer

 

Artelinea moderne badkamermeubel

 

Glas is een integraal onderdeel van veel moderne designbadkamers, maar als je die sfeer van zacht naar groots wilt brengen, kunnen de cilindrische rondingen van de Kimono-collectie van Artelinea de luxe naar een hoger niveau tillen om visuele interesse toe te voegen op een veelzijdige en eigentijdse manier.

Kleine, moderne badkamers kunnen enorm profiteren van de karakterbepalende spoelbakken die kunnen worden afgewerkt in een reeks kleuren in een palet van zwart, brons, wit en grijs. Door de opvallende texturen zien de units er ondanks hun bedrieglijk compacte ontwerp enorm uit. In combinatie met de ultramoderne kranen is de groeiende trend gemakkelijk te waarderen.

 

Ambachtelijke Glazuren

 

Moderne Minoli badkamertegels

 

Conformiteit kan goed werken in veel delen van het huis. Luxe badkamers hebben echter altijd geprofiteerd van de unieke sfeer die ambachtelijke materialen kunnen brengen – of het nu gaat om unieke marmering of de imperfecte kleurvariaties van het Minoli-tegelassortiment.

Zoals Noel Gallagher ooit zong: “echte perfectie moet onvolmaakt zijn”, en de ambachtelijke glazuren van de Luminous Green-tegels benadrukken die gevoelens tot in de perfectie. Mooie moderne badkamers en de uitgesproken aantrekkingskracht van de tegels zijn een ideale match, vooral wanneer ze worden gebruikt als een kenmerkende muur.

De variaties brengen een gevoel van artisticiteit en menselijkheid in de moderne badkamer, die van een huis echt een thuis maakt.

 

Materialen manipuleren

 

Moderne badkamermeubels

 

In tegenstelling tot de term hedendaagse badkamers, hebben moderne badkamers betrekking op een bepaalde periode in de 20e eeuw. Hoewel de designaccenten in de loop van de decennia zijn gemoderniseerd, zijn hout en marmer zeer populaire materialen gebleven. Door ze op een stijlvolle manier te presenteren met de Dogma Gres-opbergfuncties van Idea Groups, kan de ruimte tot leven komen.

Mooie moderne badkamers kunnen geometrische vormen gebruiken voor extra opbergruimte en een aantrekkelijke esthetiek. Hier bij CP Hart, kunnen we u helpen het potentieel van uw ruimte te ontsluiten met deze moderne badkamertrend, terwijl we ook functies opnemen zoals verzonken doucheopbergers.

 

De hitte voelen

 

Moderne badkamer spa

 

Wanneer u in een stad woont waar kil en vochtig zo overheersend zijn, introduceren moderne sauna’s echte compromisloze warmte in de badkamerruimte. Naast het geven van gemoedsrust, kunnen hun eigenschappen helpen bij het bestrijden van een overvloed aan fysieke kwalen.

Met de sauna-eenheid Effegibi Logica S kunt u alle voordelen van een professionele sauna ervaren. Bovendien wordt het moderne frame, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, aangevuld met de glazen panelen om een ​​statement-stuk in elke badkamer te worden. Hoewel het veel ruimte in beslag neemt, blijft het beeld ononderbroken.

Als veelzijdige unit beschikken de douche en sauna over verschillende opbergvakken en passen ze bij een breed scala aan vloermaterialen en stijlen.

 

Afblijven

Zelfs als u de moderne badkamer alleen deelt met uw gezinsleden, kan aanraakvrije technologie wonderen doen. Gessi en het Inciso Sensor-assortiment gebruiken sensoren om het draaien aan kranen en wijzerplaten te elimineren. Het is modern, hygiënisch, efficiënt en cool; alles wat een huiseigenaar maar kan wensen voor zijn moderne designbadkamer.

De touch-free sensortechnologie is ook terug te vinden in keukenontwerpen. Het is echter de badkamer waar de voordelen het best tot hun recht komen, vooral in combinatie met de Japans toilet. Schoonhouden in de badkamer is nog nooit zo eenvoudig geweest, wat van vitaal belang is in deze moderne tijd.

 

Premium metalen

Bovenal zijn moderne badkamers sterk afhankelijk van het gebruik van eersteklas materialen om een ​​mooie aantrekkingskracht te bevorderen die kan worden volgehouden. Staal is de ultieme oplossing vanwege zijn natuurlijke antimicrobiële eigenschappen die hygiëne naar een hoger niveau tillen.

Naast het versterken van de sanitaire eigenschappen van de ruimte, staat het premium metaal synoniem voor de klasse en stijl die je zou verwachten in hotels en hoogwaardige omgevingen. Dit maakt staal de beste keuze voor moderne badkamers, omdat het goed werkt als kranen, ladderrails, en vrijwel elke andere inrichting of fitting. De veelzijdigheid is ongelooflijk.

De premium metalen bieden bovendien waar voor hun geld dankzij hun langdurige esthetische en structurele voordelen.

 

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare