Zwarte badkamerideeën voor 2021

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Strak, stijlvol en verfijnd – zwarte badkamers zijn momenteel een van de populairste upgrades voor luxe huizen. Of het nu gaat om het creëren van een traditionele esthetiek of het injecteren van een eigentijdse smaak, zwarte badkamerontwerpen bieden een tijdloze aantrekkingskracht die kan worden aangepast aan kamers van vrijwel elke vorm of grootte.

Kortom: als u op zoek bent naar verbluffende badkamerideeën in zwart-wit of monochrome tinten, dan is er nog nooit een beter moment geweest om de transformatie te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste stappen die u naar succes zullen leiden.

 

Begin met zwarte tegels

Kleurenschema’s zijn het eerste dat opvalt als je de badkamer binnenstapt, vooral als je kiest voor zoiets opvallends als een zwart-witte badkamer of een monochrome stijl. Badkamerideeën met zwart-witte tegelpatronen kunnen op veel manieren worden gebruikt. Vermijd het klassieke dambord en kies voor iets moderners zoals de hieronder getoonde stijl.

Ook voor de afscheiding van de luxe badkamer kan gebruik worden gemaakt van zwarte tegels. Misschien kan uw inloopdouche profiteren van zwarte tegels, terwijl de rest van de badkamer een contrast van zwarte tegels en witte bekleding gebruikt. Ze kunnen worden gecombineerd met grijze vloertegels voor een stijlvolle uitstraling.

 

Vind de perfecte zwarte badkuip

Witte badkuipen zijn al vele jaren de norm, maar de beste badkamerideeën in zwart-wit hebben de neiging om in plaats daarvan een zwart bad te gebruiken. Ze bieden een even hoog niveau van esthetische veelzijdigheid als hun witte tegenhangers. Bovendien bevordert hun minder vaak voorkomende aard een wow-factor die om de juiste redenen onmiddellijk de aandacht trekt.

Het zwarte bad zal waarschijnlijk een witte binnenkom hebben, wat een fantastisch contrast creëert dat heel goed werkt. Ondertussen is de vrijstaande badkuip kan worden gecombineerd met chromen poten of matzwarte wastafelkranen voor een prachtige en duurzame aantrekkingskracht. Het is ook een aanvulling op zwarte douche-unitframes, als je die hebt.

 

Selecteer je zwarte muurdecoratie

Of u nu badkamerideeën ontwerpt met zwarte en witte tegels of witte muren met zwarte randen, de keuze van het wanddecor kan een sprekende impact hebben. Voor een eigentijdse klassieke stijl is een van de gemakkelijkste manieren om witte muren te contrasteren met zwarte planken en zwarte fotolijsten met monochrome afbeeldingen.

Als je kiest voor zwart als dominante kleur boven wit, zijn metalen rails aan de muur ideaal omdat ze ook opbergruimte bieden. Chroom, koper en messing kunnen allemaal worden gebruikt, afhankelijk van de hoeveelheid zwart decor die wordt gebruikt. Ingelijste spiegels of zwarte spiegelkasten werken ook goed.

 

Kies zwarte toiletten of zwarte toiletbrillen

Zwart toilet - CP Hart luxe badkamers

Zwarte badkamerideeën bevatten vaak zwarte toiletten. Een optie is om een ​​zwarte toiletbril te gebruiken, wat uitzonderlijk goed werkt als je een zwarte wanddecoratie tegen witte muren hebt of zwarte kranen op witte wastafels. Dit subtielere gebruik van zwart is erg populair voor ensuites en kleine badkamers waar verlichting een probleem kan zijn.

Een zwart toilet kan echter een opvallend contrast vormen met een monochrome stenen tegel. Voor een optimale impact kunt u een zwart wandcloset overwegen. Het is modern, strak en hygiënisch. Wanneer ondersteund door zwarte wastafels voor badkamers, wordt een onmiddellijk iconische look bereikt.

 

Installeer zwarte ijdelheden voor badkamers

Zwarte wastafels voor badkamers zijn verkrijgbaar in vele stijlen. Een aan de muur gemonteerde optie kan bijdragen aan de ultramoderne sfeer. Ondertussen een staande Hoxton-ladegebruikt bijvoorbeeld contrasterende kleuren voor een verbluffende aantrekkingskracht. De zwarte wastafels kunnen zwarte kranen gebruiken of chromen kranen matchen met chromen handgrepen.

Zwarte wastafels met daarop stenen wastafels kunnen een verbluffende aantrekkingskracht uitoefenen op monochrome badkamerideeën. Of het nu gaat om een ​​compact ontwerp of een dubbele wastafel, het belang ervan voor het creëren van een stijlvolle en exclusieve sfeer kan niet worden genegeerd. Nogmaals, wandgemonteerde opties met kleine uitsteeksels besparen kostbare ruimte.

Zwarte badkameraccessoires - CP Hart

 

Accessoriseer uw zwarte badkamer

Wanneer je de bovenstaande functies hebt toegevoegd, evenals een zwarte douche-eenheid (indien van toepassing), zal de make-over van de badkamer bijna compleet aanvoelen. Andere accessoires kunnen uw zwarte badkamer echter echt tot leven brengen. Zwarte handdoekhouders voor badkamers zijn een bijzonder goede manier om zwarte tinten tegen witte of stenen muren te accentueren.

Badkamerideeën in zwart en wit kunnen ook een mengsel van zwarte en witte handdoeken, zwarte plantenpotten en zwarte ornamenten gebruiken. Als alternatief kan een zwarte stelling zal zowel weergave-eigenschappen als de praktische bruikbaarheid van extra opbergruimte bieden. De geometrische vormen zijn bijzonder geschikt voor een luxe spa-achtige badkamer.

 

Voor meer inspiratie of hulp bij het tot leven brengen van een visie op uw zwarte badkamerideeën, bel vandaag nog met CP Hart.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare