Tik Tok Renovation Lover, Becca, deelt haar beste tips

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

In 2019 kochten Becca & Jordan hun eerste huis: een prachtige geschakelde bungalow. De afgelopen twee jaar zijn ze langzaam aan het strippen, renoveren en enten om van een verouderd huis hun droompad te maken.

Wacht maar tot je de voor & na foto’s ziet – wauw!

Oorspronkelijk had de bungalow roze en groene tapijten met een zalmkleurige badkamer die GROTE modernisering nodig had‘ zei Becca.

Denk aan zalmkleurige badkamertapijten uit de jaren 80, bruine toiletbrillen en bloementegels en je hebt het perfecte beeld van Becca’s oude badkamer.

Oude badkamersuite
Becca’s badkamer voor opname

‘De grote badkamer was de laatste kamer die we nog moesten aanpakken voordat we de binnenkant van ons nu prachtige huis voltooiden’.

Becca en Jordan zijn in februari, eerder dit jaar, begonnen met de renovatie van de badkamer. Het stel wilde graag van de oma-geïnspireerde badkamer af, ontruimde de ruimte en zwaaide vrolijk afscheid van de verouderde zalmsuite.

Oude badkamersuite met ligbad

We hebben het geluk gehad om met Becca samen te werken aan deze prachtige renovatie, dus we hebben de tijd genomen om haar een paar vragen over het proces te stellen.

Becca in haar nieuwe badkamer
Becca In haar prachtige nieuwe suite

Vraag: Waar ben je begonnen bij het renoveren van je badkamer?

‘Omdat we een eigen badkamer hebben, hebben we besloten om deze eerst te renoveren – destijds was het goedkoper om het opnieuw te doen dan onze grote badkamer. Dat was dus een van de eerste kamers die we hebben gerenoveerd. We bleven de en-suite gebruiken als onze hoofdbadkamer tijdens de renovatie. We moesten meer dan een jaar leven met onze hoofdbadkamer, in zalmkleurige staat, terwijl we geld bespaarden!’

Vraag: Indien van toepassing, welk advies zou u geven om geld te besparen?

‘Mijn toptip om geld te besparen bij het renoveren van een badkamer, is om te proberen de indeling hetzelfde te houden als de oorspronkelijke indeling. Het wordt behoorlijk kostbaar als je het bad, toilet of wastafel gaat verplaatsen, want dat betekent extra loodgieterskosten!’

V: Heb je genoten van het renovatieproces?

‘We hebben genoten van het renovatieproces. Ik vind dat badkamers de moeilijkste kamer zijn om te ontwerpen, omdat de beslissingen zo permanent zijn in vergelijking met het kiezen van een verfkleur of accessoires! Dat gezegd hebbende, nu het af is, ben ik er helemaal verliefd op en het staat nu daarboven met een van onze favoriete kamers.’

Vraag: Als er iets is, in welk deel van de badkamer zouden mensen volgens u altijd moeten investeren?

‘Ik zou willen voorstellen om te investeren in een goede douche en bad. Het is iets dat je het meest zult gebruiken en dat in de loop der jaren veel slijtage heeft ondergaan, dus het is de moeite waard om wat extra uit te geven, het is krachtig en gaat lang mee.’

nieuwe doucheruimte

V: Wat is uw favoriete ding over uw nieuwe suite?

‘100% de badmeubel! Ik ben er helemaal weg van en wil hem meenemen naar ons volgende huis!’

badmeubel en douche boven het bad

Als je net zoveel van de decorkeuzes in deze badkamer houdt als wij, kun je de rest van Becca’s reno-reis volgen op haar Instagram of Tik Tok hieronder.

Shop The Look

Milano Bexley – Licht eiken 800 mm wandcloset met open plank en wastafel

Bexley wastafelmeubel

Lazzarini Way Urbino – Wit Designer verwarmd handdoekenrek – 1200 mm x 500 mm

Verwarmd handdoekenrek

Milano Elswick – Modern vierkant toilet met achterwand en softclose zitting

Elswick badkamer toilet

Milano Razor – Moderne Waterfall Mono Wastafelmengkraan – Chroom

Milano Razor wastafelkraan

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare