Tijd om te schitteren: 5 professionele verbouwingstips voor lege nesters

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

“Aging in place” is een modewoord sinds 2011. Dat is het jaar waarin de AARP een onderzoek publiceerde dat bevestigt dat de meerderheid van de senioren er de voorkeur aan geeft om in hun eigen huis te wonen naarmate ze ouder worden. Een snelle Google-zoekopdracht van de zin levert meer dan 300 miljoen hits op. Zeker, er zijn talloze middelen voor senioren die in hun eigen huis willen blijven naarmate ze ouder worden, van de National Ageing in Place-raad tot onze eigen Aging and Accessibilities-diensten. Maar is het echt iets waar je op 50- of zelfs 60-jarige leeftijd aan wilt denken?

Volgens een bron is de gemiddelde leeftijd van een ‘lege nester’ slechts 49 jaar. En dit Fast Company-artikel ontdekte dat het potentieel voor goed functionerende hersenactiviteit piekt in onze jaren ’50. Denken of praten over ‘veroudering op zijn plaats’ wanneer je op het hoogtepunt van je carrière bent of voordat je de posters van de slaapkamermuren van je student haalt, voelt een beetje voorbarig, nietwaar?

Maar wat misschien goed voelt, na tientallen jaren van het opvoeden van kinderen, het beklimmen van de bedrijfsladder en het overwegen van de behoeften van iedereen boven die van jou, is het creëren van een ruimte die jouw behoeften en verlangens centraal stelt. Klinkt aantrekkelijk? Je bent niet alleen. Volgens een ander onderzoek 43% van de binnenkort lege nesters van plan zijn om opnieuw in te richten of te verkleinen. Als je erover dagdroomt, zijn hier 5 professionele tips die je kunnen helpen bij het plannen en prioriteren.

Pro Remodeling Tip #1 Geef uit aan de goede dingen

In deze fase van je leven kun je het verschil zien tussen goed gemaakte en zo-zo materialen, je hebt hard gewerkt om je succes te behalen en je budget kan af en toe een uitspatting toelaten. Hoogwaardige materialen kunnen duur worden, maar door de kleinere vierkante meters van een badkamer kun je upgraden zonder een hoge rekening te betalen. Dus, als je altijd al hebt gedroomd van marmeren werkbladen, stuiver-tegelvloeren of een granieten inloop-stoomdouche, dan is dit misschien het moment om die droom tot leven te brengen!

Pro Remodeling Tip #2 Maak tijd voor wat belangrijk is

In dit stadium wordt het leven op een geheel nieuwe manier druk. In plaats van taxichauffeur te spelen en je avonden door te brengen in het Little League-park of op het voetbalveld, reis je misschien meer, breng je tijd door met familie en vrienden, start je een nieuwe carrière of bouw je een bedrijf op. U wilt waarschijnlijk uw zaterdagen niet besteden aan het schrobben van de badkamer! Kies onderhoudsarme materialen die geen constante aandacht vereisen. Naadloze doucheranden voorkomen schimmelgroei en elimineren voegen, niet-poreuze wastafelbladen voorkomen dat ziektekiemen zich voortplanten, en zelfreinigende toiletten doen het harde werk voor u, zodat u weer kunt genieten van de beste jaren van uw leven.

Pro Remodeling Tip #3 Gebruik technologie in uw voordeel

Tegenwoordig lijkt het alsof alles slim is. Deuren worden ontgrendeld met een app, je koffie begint te brouwen voordat je uit bed strompelt, en milieuvriendelijke douchesystemen zorgen ervoor dat je water de perfecte temperatuur heeft voordat je erin stapt. Dit is niet alleen speelgoed omwille van de technologie. Dit zijn hulpmiddelen waarmee u zich comfortabeler kunt voelen, meer tijd kunt vrijmaken en zelfs geld kunt besparen op uw energierekening. Vooruitgang in slimme technologie evolueert voortdurend, dus als het een hete minuut is geweest sinds je de nieuwste slimme woonaccessoires hebt uitgecheckt, neem dan een kijkje! Je zult er versteld van staan ​​hoe praktisch ze zijn geworden.

Pro Remodeling Tip #4 Bescherm uw gezondheid

Laten we eerlijk zijn, het kan zijn dat u ‘s ochtends wakker wordt met een paar kleine pijntjes, vooral na een actieve dag. Als je het negeert, word je niet jonger, maar als je je vermoeide, pijnlijke spieren een pauze geeft, krijg je misschien het gevoel dat je je een paar jaar hebt geschoren! U kunt misschien niet dagelijks een luxe spa bezoeken, maar u kunt met de juiste producten en accessoires wel een spa-achtige sfeer in uw eigen badkamer creëren. Overweeg een horizontale douche die watermassage en gepersonaliseerde hydrotherapie integreert om de bloedcirculatie te verbeteren en de spieren te ontspannen. Upgrade uw afzuigventilator om vocht, vochtigheid, geuren en andere verontreinigende stoffen naar buiten te zuigen en de kwaliteit van de lucht in uw huis te verbeteren. Bekijk hier alle 24 ideeën om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Pro Remodeling Tip #5 Plan vooruit

Met alle dingen die u vandaag doet (goed eten, sporten) zodat u morgen gezonder kunt leven, is het zinvol om systemen op te zetten om uw welzijn te beschermen in geval van een operatie of ziekte. Dat betekent niet het installeren van onhandige aftermarket-veiligheidsvoorzieningen. Wat het wel betekent, is het integreren van doordachte ontwerpelementen die nu en later van pas kunnen komen. Dingen zoals bewegingsgeactiveerde nachtlampjes, hendel-stijl handgrepen en antislip vloeren. Zelfs als je beperkte mobiliteit hebt, hoef je stijl niet op te offeren; moderne inloopbaden combineren het beste van vorm en functie. Zoek naar opties met verwarmingskussens, jets, snelstromende afvoeren en handgrepen voor extra ondersteuning en comfort. Over handgrepen gesproken, de nieuwste stijlen zijn strak en stijlvol en kunnen worden geïnstalleerd als handdoekbeugels om dubbel dienst te doen in uw badkamer.

Deze jaren zijn enkele van de meest actieve en opwindende van je leven! Zet uzelf op de eerste plaats met een badkamerrenovatie die is ontworpen voor uw behoeften en wensen. Meer weten? Plan een gratis interieuradvies in.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare