Traditionele badkamers

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Traditionele badkamers, zoals Victoriaanse badkamers en Edwardiaanse badkamers, zijn al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van luxe badkamerdesign. Eerlijk gezegd is het niet moeilijk in te zien waarom. Ze ademen klasse en de opvallende looks zijn vooral geliefd bij huiseigenaren die op zoek zijn naar de juiste balans tussen opvallende verschijningen en tijdloze aantrekkingskracht.

Van kleine traditionele badkamers tot veel grotere badkamers, een statement maken kan op veel manieren worden bereikt, terwijl de beste eigenschappen van moderne ontwikkelingen worden omarmd. Hier zijn acht geweldige opties die succes kunnen inspireren.

 

Val op met badkuipen op rol

De aanwijzing zit in de titel en de badkuip zou een centrale rol moeten spelen in elk badkamerontwerp. Een vrijstaand bad met rolltop-functies zullen in epische stijl centraal staan. Ondertussen, een Vrijstaand bad in Londen met aparte op de vloer gemonteerde kranen kan een nog indrukwekkendere eerste indruk creëren bij het binnenstappen van de badkamer.

Een vrijstaand bad kan ook verschillende kleurkeuzes gebruiken, hetzij in contrast met de omringende designkenmerken of als een match, om de aantrekkingskracht te bieden die de beste traditionele badkamer biedt.

 

CP Hart luxe baden op pootjes - Beste bad op pootjes

 

Vier je bidet

Hoewel bidets nog steeds te vinden zijn in moderne badkamers, zijn ze synoniem met traditionele badkamerideeën. Een witte unit past in elk Victoriaans badkamerontwerp, terwijl de Henley back-to-wall bidet is bijzonder indrukwekkend door de blokbodem en het gebruik van traditionele kranen.

Een bidet hoeft niet per se het eerste te zijn dat je aandacht trekt bij het betreden van de badkamer. Desalniettemin kan het zeker een extra gevoel van charisma toevoegen.

Traditionele badkamers - bidet en toilet op hoog niveau

 

Natuurlijke materialen met traditionele vibes

Huiseigenaren die inspiratie zoeken voor traditionele badkamers hoeven zich niet te beperken tot antiek en verouderde ontwerpen, maar een focus op natuurlijke materialen en ideeën die in vorige tijdperken werden gevierd, doet wonderen. Houten meubels kunnen de klassieke sfeer naar het hart van uw kamer brengen, vooral met donkere kleurenschema’s.

De Hoxton-bereik van ijdelheden en meubels is ideaal. In contrast met een perzik of roze pastelkleurenschema, krijgt u ook de geruststellende aantrekkingskracht.

 

Groot koperwerk voor een originele look

Badkamers in traditionele stijl kunnen nog steeds moderne functies omarmen, zoals kwartslagtechnologie. Het origineel, gecreëerd door de eigen experts van CP Hart, levert een perfecte afwerking in een keuze uit chroom, incaloy, goud of nikkel. Dit biedt huiseigenaren de geweldige kans om een ​​traditionele badkamer te ontwerpen die echt naar hun smaak is ingericht.

Chrome groot koperwerk bad douche mixers laat perfect zien hoe teruggaan naar vroeger zowel praktisch als rustgevend kan zijn.

Traditionele badkamers - chroom vrijstaand koperwerk

Ga hoog met een toilet met hoge hendel

Het toilet met hoge hendel wordt niet vaak gekozen in moderne huizen, omdat ze kiezen voor ruimtebesparende functies en opties voor wandmontage. Producten zoals de Henley pan met hoge hendel kan een enorm statement maken in uw Edwardiaanse badkamer, vooral wanneer de scharnierafwerking is afgestemd op de badkamerradiator of rekken.

Witte houten vloerplanken of houten designtegels kunnen uitzonderlijk goed werken voor een eenvoudige maar verfijnde stijl die verder kan worden verbeterd met de juiste badmatten.

 

Maak Bathtime Storytime

Als u wilt dat de badkamer zich tot uw nieuwe favoriete onderdeel van het huis profileert, moet deze uniek zijn voor uw gezin. Bij het bouwen van een traditionele badkamerstijl kan de toevoeging van geschikte planten, tegels met patronen en een beetje canvaskunst de kamer tot leven brengen terwijl een grote badkamer spiegel vormt een aanvulling op geverfde muren, tegels of zelfs badkamerbehang.

Wanneer geaccentueerd met de juiste handdoeken en douchegordijnen, kunt u een groot statement maken over uw persoonlijke smaak om een ​​echte wow-factor te genereren.

 

CP Hart Badkamermeubels, design badkamermeubels

 

Statement Meubels & Fittingen

Een traditioneel badkamerontwerp zal grotendeels dezelfde kenmerken gebruiken als een moderne badkamer. Een eeuw geleden waren ijdelheden, baden en gootstenen echter omvangrijke producten omdat de technologie voor compacte aantrekkingskracht niet bestond. Dus als je nadenkt over je Victoriaanse ideeën voor het inrichten van de badkamer, is het belangrijk om te onthouden dat groter beter is.

Het vermijden van ijdelheden die chromen of koperen staven gebruiken ten gunste van opvallende armaturen zoals de Londense sokkel zal u zeer goed van dienst zijn.

 

Vintage koper

Terwijl chroom de hedendaagse badkamerstijlen kan domineren, kunnen uw traditionele badkamerideeën zich richten op het introduceren van koper of messing. De kranen, wastafelframes, handdoekrekken en andere traditionele badkameraccessoires kunnen allemaal een vintage look hebben, terwijl een Camden vrijstaand bad zal de sfeer zeker naar een heel nieuw niveau tillen. Omarm het.

Het vintage koper werkt uitzonderlijk goed tegen witte kleurenpallets, maar ook tegen natuurlijk hout en vloeren. Als je schuiframen hebt, is de Victoriaanse stijl compleet.

Traditionele badkamers - vrijstaand koperen bad

Door een traditionele badkamerlook te creëren, kunt u gebruikmaken van moderne faciliteiten terwijl u toch de eenvoudige verfijning behoudt die uw badkamer echt tot een thuisheiligdom zal maken. Bel CP Hart vandaag nog voor meer informatie.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Fenetreouverte
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare